• Посилання скопійовано

Змінились форми реєстраційних документів для отримання електронних ключів

Податківці нагадують, що з 24 листопада чинні нові форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису

Змінились форми реєстраційних документів для отримання електронних ключів

Головне управління ДФС у м. Києві нагадує, що наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України від 11.11.2014р. №33 затверджено нові форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису, які набули чинності 24 листопада 2014 року.

Нові форми реєстраційних документів можна завантажити на інформаційному ресурсі Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС України: http://acskidd.gov.ua

Звертаємо увагу, що вищезазначеним наказом ДФС України також затверджено окрему форму Реєстраційної картки (для юридичної особи, зареєстрованої на території Донецької або Луганської області, установчі документи якої втрачено).    

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»