• Посилання скопійовано

Заповнення уточнюючої (нової звітної) податкової декларації з плати за землю

Форму податкової декларації з плати за землю (земельного податку та орендної плати державної та комунальної власності) (далі — декларація) затверджено наказом ДПА України від 24.12.2010 р. №1015. Відповідно до встановленої форми декларації у графі «1.1 Т» (порядковий номер за рік 1) зазначається номер декларації послідовно наростаючим числом від кількості поданих відповідних декларацій. Декларації, в яких нараховується податкове зобов’язання із земельного податку, нумеруються окремо від декларацій, в яких нараховується податкове зобов’язання з орендної плати державної та комунальної власності. При цьому нумерація проводиться окремо за типом декларацій (Звітна, Нова звітна, Уточнююча).

Приклад: у разі якщо платник плати за землю подає до органу ДПС за місцезнаходженням земельної ділянки першу уточнюючу податкову декларацію, в якій уточнюється податкове зобов’язання із земельного податку, то у графі «1.1 Т» проставляється Уточнююча «1». При поданні протягом року другої уточнюючої декларації, в якій уточнюється податкове зобов’язання із земельного податку, у графі «1.1 Т» проставляється Уточнююча «2». В аналогічному порядку проводитиметься нумерація нових звітних декларацій.

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»