• Посилання скопійовано

Річна фінзвітність кредитними спілками має подаватись не пізніше 28 лютого

Змінено строки подання річної фінансової звітності кредитними спілками та установами

Річна фінзвітність кредитними спілками має подаватись не пізніше 28 лютого

Нацкомфінпослуг розпорядженням від 06.03.2014 р. №650 внесло зміни до Порядку складання та подання звітності кредитними спілками та об'єднаними кредитними спілками до Нацкомфінпослуг та Порядку складання та подання звітності кредитними установами в Нацкомфінпослуг.

Змінами встановлено, що річна фінансова  звітність кредитними спілками, об'єднаними кредитними спілками та кредитними установами повинна подаватись не пізніше 28 лютого року, наступного за звітним.

Аудиторський висновок (звіт) подається не пізніше 1 червня року, наступного за звітним роком. 

Аудиторський висновок подається   разом  з  річною фінансовою звітністю, підтвердженою аудитором (аудиторською фірмою). Зазначені документи мають бути наскрізно пронумеровані, прошиті та містити напис "Усього пронумеровано, прошито, скріплено печаткою  та  підписом  __  аркушів",  підпис  керівника кредитної спілки із зазначенням його прізвища та ініціалів, підпис головного бухгалтера із  зазначенням  його  прізвища та ініціалів,  відбиток печатки кредитної спілки.

У супровідному  листі до аудиторського висновку мають бути зазначені відомості про адресу власної веб-сторінки кредитної спілки,  за  якою  розміщено  річну  фінансову  звітність  разом з аудиторським висновком, а також інформацію про видання, у якому  опубліковано  річну  фінансову  звітність  та  аудиторський висновок. 

У разі самостійного виявлення кредитною спілкою  помилок,  що містяться  в раніше поданій річній фінансовій звітності,  вона має право подати корегувальну річну фінансову звітність  у  паперовому вигляді  не  пізніше  10  календарних  днів  з  дати кінцевого терміну подання такої звітності.

   

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»