• Посилання скопійовано

Для платників з території проведення АТО подовжено термін подання звітності за травень

Податкові інспекції на Донеччині та Луганщині працюють у штатному режимі, єдина закрита податкова інспекція та непрацюючий центр обслуговування платників податків – у м. Слов’янськ

Для платників з території проведення АТО подовжено термін подання звітності за травень

Для платників податків, які не змогли своєчасно подати звітність за травень у зв’язку із проведенням антитерористичної операції, продовжено граничний термін її подання до 30 червня 2014 року.

Такий лист 19 червня 2014 року до територіальних підрозділів відомства підписав Перший заступник Міністра доходів і зборів України Ігор Білоус.

«Враховуючи важкі для ведення бізнесу умови в Луганській та Донецькій областях, терористичну загрозу та складну ситуацію, було прийнято рішення подовжити термін прийняття звітів від платників цих областей», - повідомив Перший заступник Міністра доходів і зборів України Ігор Білоус.

Податкові інспекції на Донеччині та Луганщині працюють у штатному режимі, єдина закрита податкова інспекція та непрацюючий центр обслуговування платників податків – у м. Слов’янськ.

Сьогодні, незважаючи на складну ситуацію, і Луганська, і Донецька області забезпечують податкові надходження до бюджету.  За травень поточного року Донецька область забезпечила 7,5% надходжень до зведеного бюджету, Луганська область  – 2,5%.

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»