• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект нової форми декларації екологічного податку

Державна фіскальна служба оприлюднила проект наказу „Про затвердження форми Податкової декларації екологічного податку"

Оприлюднено проект нової форми декларації екологічного податку

Державна фіскальна служба України оприлюднила проект наказу „Про затвердження форми Податкової декларації екологічного податку”.

Для забезпечення виконання пункту 9 розділу ІІ „Прикінцеві положення” Закону України від 28 грудня 2014 року № 71-VIII „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо податкової реформи” та з метою реалізації вимог статті 46 розділу II і Розділом VIIІ „Екологічний податок” Кодексу, виникла необхідність затвердження форми Податкової декларації екологічного податку.

Проект наказу розроблено на заміну діючому наказу Державної податкової адміністрації України від 24 грудня 2010 року № 1010 „Про затвердження форми Податкової декларації з екологічного податку”.

Зауваження і пропозиції надаються протягом двох тижнів на адресу:

  • Державної фіскальної служби України, Департаменту оподаткування юридичних осіб - 04655, Львівська площа, буд. 8; e-mail: avitenko@minrd.gov.ua;
  • Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»