• Посилання скопійовано

У разі перереєстрації із зони АТО декларація з ПДВ подається за новим місцезнаходженням

Податківці наголосили, що з дати постановки на облік у контролюючому органі за новим місцем проживання надання звітності, зокрема декларації з ПДВ, здійснюється за новим місцезнаходженням

Про це повідомили в Головному управлінні Державної фіскальної служби у Луганській області.

У разі зміни місцезнаходження/місця проживання платників податків з території проведення антитерористичної операції або тимчасово неконтрольованої території (на якій органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження) на іншу територію, постановка на облік за новим місцем знаходження/місцем проживання платників податків здійснюється не пізніше наступного робочого дня з дня отримання відомостей з Єдиного державного реєстру.

Податківці зазначили, що з дати постановки на облік у контролюючому органі за новим місцезнаходженням (місцем проживання) надання звітності, зокрема декларації з ПДВ, здійснюється такими платниками за новим місцезнаходженням (місцем проживання).

Нагадаємо, дана норма встановлена пунктом 5 наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку обліку платників податків і зборів» від 14.11.2014 № 1127, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2014 за № 1453/26230.

Джерело: ДФС у Луганській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»