• Посилання скопійовано

Змінилися терміни подання звітності №2ТП-водгосп

Мінприроди затвердило нову форму звітності №2ТП-водгосп (річна) «Звіт про використання води», а також Порядок ведення державного обліку водокористування

Змінилися терміни подання звітності №2ТП-водгосп

Нагадуємо, що наказом Мінприроди від 16.03.2015 р. № 78 було затверджено нову форму звітності №2ТП-водгосп (річна) «Звіт про використання води», а також Порядок ведення державного обліку водокористування (детальніше >>>).

Зокрема, було змінено строки подання вищезазначеної звітності.

Так, водокористувачі, діяльність яких пов’язана із забором та/або використанням води, скиданням зворотних (стічних) вод та забруднюючих речовин подають декларацію не пізніше 1 лютого наступного за звітним року.

Копія з відміткою про одержання (штампом організації, що прийняла оригінал звіту, датою) подається платниками рентної плати за спеціальне використання води разом з податковими деклараціями до територіального органу ДФС за місцем податкової реєстрації.

Наказ набере чинності з дня опублікування, яке заплановане в "ОВУ" на 30.04.2015 р. 

Відповідно втрачає чинність попередня форма, затверджена наказом від 30.09.1997 року № 230.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»