• Посилання скопійовано

Доповнено програмне забезпечення із формування звітності у системі електронного адміністрування ПДВ

ДФС розроблено доповнення до програмного забезпечення «Система формування та подання до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв’язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрі податкових накладних в електронному вигляді»

Доповнено програмне забезпечення із формування звітності у системі електронного адміністрування ПДВ

ДФС України розроблено доповнення до програмного забезпечення «Система формування та подання до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв’язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрі податкових накладних в електронному вигляді».

Додані наступні форми документів з метою:

1) впровадження нових електронних сервісів, створення комфортних умов для платників податків:

F/J1490004 – «Інформаційне повідомлення»

2) створення комфортних умов для платників податків при запровадження системи електронного адміністрування ПДВ та відповідно до вимог п.34 підрозділу 2 розділу ХХ Податкового кодексу України:

F/J1301204 – «Запит щодо отримання відомостей про стан рахунку в системі електронного адміністрування податку на додану вартість»;

F/J1401204 – «Витяг з системи електронного адміністрування ПДВ».

3) виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 569 «Деякі питання електронного адміністрування податку на додану вартість»:

F/J1401301 - «Витяг з системи електронного адміністрування ПДВ щодо суми збільшення, на яку платник має право зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних».

F/J1301401 - «Запит щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних»;

F/J1401401 - «Витяг з Єдиного реєстру податкових накладних».

У разі необхідності створення нових документів, їх потрібно вибрати у довіднику документів (пункт 4.1 допомоги) програмного забезпечення.

Джерело: ДФС у Донецькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»