• Посилання скопійовано

Оптове постачання електроенергії: нюанси заповнення декларації акцизного податку

У графах 4-7 додатка 7 до декларації акцизного податку зазначається вартість відпущеної електроенергії без ПДВ та без акцизного податку

Оптове постачання електроенергії: нюанси заповнення декларації акцизного податку

ДФСУ у листі від 03.06.2015 р. №19680/7/99-99-19-03-02-17 повідомила, що в частині заповнення додатка 7 до декларації акцизного податку (Розрахунок суми акцизного податку з оптового постачання електричної енергії та виробництва електричної енергії, проданої поза оптовим ринком електричної енергії) робиться посилання на акт прийому-передачі електроенергії.

Для розрахунку податкового зобов'язання з акцизного податку у графах 4 - 7 додатка 7 до декларації акцизного податку зазначається вартість відпущеної електричної енергії без ПДВ відповідно до підпункту 213.1.10 ПКУ та без акцизного податку (з метою уникнення подвійного оподаткування).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»