• Посилання скопійовано

Підприємці 3-ої групи єдиного податку звітують за III квартал за старою формою

Нову форму декларації платника єдиного податку слід використовувати для складання звітності за 2015 рік, тобто починаючи з 01.01.2016 р.

Підприємці 3-ої групи єдиного податку звітують за III квартал за старою формою

ДФСУ звертає увагу фізичних осіб -платників єдиного податку 3 групи, що  декларація за 3 квартал 2015 року подається за діючою формою, затвердженої наказом Мінфіну від 21 грудня 2011 року № 1688. Нова  форма декларації платника єдиного податку – фізособи – підприємця, затверджена наказом №578, буде використовуватись для складання звітності за 2015 рік починаючи з 01.01.2016.

Принагідно податківці нагадують, що у зв’язку зі зміною з 01.01.2015 року розміру ставок єдиного податку для платників спрощеної системи 3 групи, підприємці при заповненні декларації  зазначають дохід, що оподатковується за ставкою 2 або 4 %, у рядках, в яких передбачено відображення доходу за  ставкою 3 або 5 % відповідно, аналогічно зазначається  сума податку. 

Щодо платників єдиного податку 1-ої та 2-ої груп, то їм також рекомендовано нову форму декларації подавати за річний податковий (звітний) період – 2015 рік.

Новини на тему:

 - ДФС про звітність платників єдиного податку 4 групи 

 - Нова форма декларації юрособи на 3 групі єдиного податку вперше подається за 9 місяців 2015 року 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»