• Посилання скопійовано

Держстат скасував звіт за формою № 6-ПВ

З форм державних статистичних спостережень зі статистики праці виключено Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання (форма № 6-ПВ (річна)

Держстат скасував звіт за формою № 6-ПВ

З метою подальшого вдосконалення державних статистичних спостережень зі статистики праці Держстат України вніс зміни до наказу Держстату від 05.08.2014 року № 224 "Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики праці".

Так, з форм державних статистичних спостережень зі статистики праці виключено Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання (форма  № 6-ПВ (річна).

Зміни внесено Наказом Держстату від 30.09.2015 р. №260.

Новини на тему:

 - Реформа Держстату: скорочення штату і зайвих форм звітності

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»