• Посилання скопійовано

Де отримати інформацію про коди регіонів для заповнення декларації єдинника IV групи

Останнім часом до податківців часто звертаються із запитаннями щодо кодів регіону, необхідних при заповненні декларації платника єдиного податку IV групи. Де отримати інформацію про ці коди, фахівці ДФС роз'яснили у двох останніх листах

Де отримати інформацію про коди регіонів для заповнення декларації єдинника IV групи

ДФСУ у листах від 16.11.2015 р. №24364/6/99-99-15-03-02-15 та №24363/6/99-99-15-03-02-15 нагадує про обов'язковість подання разом з декларацією платника єдиного податку IV групи (загальною, новою загальною, уточнюючою загальною та/або звітною, новою звітною, уточнюючою звітною) додатка до неї.

У додатку, зокрема, передбачено заповнення колонки 9 "код регіону", в якій платники самостійно зазначають цифровий код регіону місця розташування відповідної земельної(их) ділянки(ок) - 2 знаки відповідно до загальноприйнятої в Україні кодифікації. 

Інформацію про коди регіонів України розміщено на офіційному веб-порталі Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України >>>

Новини на тему:

 - Код регіону у декларації платника єдиного податку IV групи: роз'яснюють податківці

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»