• Посилання скопійовано

Спроба № 2 звільнити госпсуб’єктів від подання алкогольно-тютюнової звітності

З’явився новий законопроект, у разі прийняття якого передбачається звільнити від подання алкогольно-тютюнової звітності. Але таке звільнення буде поширюватися тільки на роздрібних реалізаторів алкогольних напоїв та тютюнових виробів

Спроба № 2 звільнити госпсуб’єктів від подання алкогольно-тютюнової звітності

На сайті ВРУ зареєстровано та передано на розгляд профільного Комітету законопроект №4841.

Метою цього законопроекту є звільнення від подання алкогольно-тютюновою звітності всіх роздрібних реалізаторів алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Відповідні зміни мають бути внесено у ст. 16 та 17 Закону «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» від 19.12.1995 р. № 481/95-ВР.

Подальша доля цього законопроекту поки ще невідома. Сподіваємося, що ця спроба буде вдалою та Закон буде прийнято.  Слідкуйте за новинами від «Дебет Кредит». 

Нагадаємо, 14 червня депутати вже відхиляли законопроект № 2498а, яким передбачося скасування зазначеної звітності (Див.: Провал розгляду законопроекту, який вирішив би долю алкогольно-тютюнової звітності).

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»