• Посилання скопійовано

ДФС підтверджує: оновлену звітність з ЄСВ подаємо за жовтень 2016 року!

Оскільки Наказ №813 опубліковано у жовтні, то вперше відзвітувати про ЄСВ за новою формою роботодавці повинні за жовтень 2016 року у листопаді, - ДФС

ДФС підтверджує: оновлену звітність з ЄСВ подаємо за жовтень 2016 року!

Як відомо, 18 жовтня набрав чинності Наказ Мінфіну від 07.09.2016 р. №813, яким внесено зміни до Порядку складання звіту з ЄСВ та Інструкції про нарахування ЄСВ. Внаслідок зазначених змін, подавати звіт з ЄСВ (додаток 4) потрібно буде за оновленою формою.

Як ми і припускали (дивіться тут і тут), вперше відзвітувати про ЄСВ за новою формою роботодавці повинні будуть саме за жовтень 2016 року у листопаді.

Це, зокрема, підтверджує і ДФС у Закарпатській області: "...оскільки Наказ №813 опубліковано вже у жовтні, то вперше відзвітувати з ЄСВ за новою формою роботодавці повинні будуть саме за жовтень 2016 року у листопаді".

Завантажити оновлений бланк звіту з ЄСВ можна тут>>

Докладно про зміни в новому звіті з ЄСВ (додаток 4) читайте в аналітичній статті від редакції тут>>

Джерело: ДФС у Закарпатській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»