• Посилання скопійовано

Новий сервіс для читачів «Дебету-Кредиту»: повна база нормативних документів

«Дебет-Кредит» продовжує розвиватися і створювати для Вас нові корисні можливості

Новий сервіс для читачів «Дебету-Кредиту»: повна база нормативних документів

Два роки тому ми запустили найкращий в країні сайт бухгалтерських новин, потім — бланки звітності, відповіді на запитання, вебінари, журнал он-лайн... А відтепер для вас ще й повна база нормативних документів України.

Новий сервіс створено у партнерстві із найсучаснішою мобільною правовою системою ipLex, а його бета-версія вже доступна на сторінці DOCS.dtkt.ua

Усі нормативні акти України: Закони, укази і декрети Президента, постанови КМУ, нормативні акти міністерств і відомств, міжнародні документи, архівні документи УРСР і СРСР — усього більше 400 тис документів і їх редакцій.

DOCS.dtkt.ua — це нові надходження щодня, пошук по базі і в самому документі, усі редакції будьякого нормативного акту, зберігання важливих у теці «Мої документи», зручний і корисний функціонал.. та багато іншого!

Щиро Ваш

«Дебет-Кредит»

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»