• Посилання скопійовано

НБУ визнав неплатоспроможними ще три банки

Національний банк України відніс до категорії неплатоспроможних «Дельта банк», «Омега банк» та «Кредитпромбанк»

НБУ визнав неплатоспроможними ще три банки

За даними НБУ, 554 тисячі або 94% усіх вкладників «Дельта Банк» мають вклади в межах гарантованої Фондом гарантування вкладів фізичних осіб суми 200 тис. грн і отримають свої вклади в повному обсязі. Решта 6% клієнтів зі значними обсягами вкладів отримають свої вклади в межах гарантованої суми.

Головною причиною віднесення «Дельта банку» до категорії неплатоспроможних стало невжиття власником банку «своєчасних, дієвих і достатніх заходів для поліпшення фінансового стану банку та приведення діяльності у відповідність до вимог законодавства України».

«Кредитпромбанк» та «Омега банк» проводили ризиковану діяльність, йдеться на сайті НБУ, що погіршило показники їх фінансового стану.

 

Джерело: Zaxid.net

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»