• Посилання скопійовано

Укрпошта призупинила операції з приймання та виплати грошових переказів в зоні АТО

Призупинено операції з приймання/виплати грошових переказів, а також приймання всіх видів платежів на територіях Донецької та Луганської областей, які не контролюються українською владою

Укрпошта призупинила операції з приймання та виплати грошових переказів в зоні АТО

Нагадуємо, що на виконання вимог постанови Правління Національного банку України від 06.08.2014 №466 «Про призупинення здійснення фінансових операцій» національним оператором поштового зв'язку УДППЗ «Укрпошта» призупинено операції з приймання/виплати грошових переказів, а також приймання всіх видів платежів на територіях Донецької та Луганської областей, які не контролюються українською владою. 

Укрпошта також інформує, що поштові відправлення з позначкою «Післяплата» з/до населених пунктів Донецької та Луганської областей, які не контролюються українською владою, не приймаються. До інших населених пунктів з/до Донецької та Луганської областей пересилання поштових відправлень з познакою «Післяплата» здійснюється у звичайному режимі. 

Підприємство не несе відповідальності за дії будь-яких осіб на територіях Донецької та Луганської областей, які не контролюються українською владою, з приймання/виплати грошових переказів та приймання платежів від імені Укрпошти.

Джерело: УКРПОШТА

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»