• Посилання скопійовано

Змінилася процедура проведення валютних аукціонів

Не розглядатимуться заявки банків з максимальними і мінімальними значеннями курсу, визначеними з використанням функції стандартного відхилення

Змінилася процедура проведення валютних аукціонів

Нацбанк письмом № 24-012/66377 уведомил банки, что что начиная с 12 ноября меняется процедура проведения валютных аукционов.

Заявки банков с максимальными и минимальными значениями курса, которые будут определены с использованием функции стандартного отклонения, не будут рассматриваться при проведении аукциона. Заявки банков будут удовлетворяться, начиная с заявки по средневзвешенному курсу в нисходящем порядке по курсу заявителя до полного исчерпания объявленной суммы аукциона.

В Нацбанке считают, что такой подход позволит результатам аукционов быть более репрезентативными и отражать реальное состояние валютного рынка, а не его максимальные значения.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»