• Посилання скопійовано

НБУ продовжив вимогу щодо обов'язкового продажу 75% валютної виручки

Національний банк України із завтрашнього дня, 4 березня, подовжує вимогу щодо обов'язкового продажу 75% валютної виручки для експортерів

НБУ продовжив вимогу щодо обов'язкового продажу 75% валютної виручки

Национальный банк Украины с завтрашнего дня, 4 марта, продлевает требование по обязательной продаже 75% валютной выручки для экспортеров, сообщила глава НБУ Валерия Гонтарева на брифинге.

«У нас уже было ограничение по обязательной продаже, которое не меняется. 75% наша обязательная продажа была, так и остается», - сказала Гонтарева. 

По ее словам, есть еще ряд технических ограничений на валютном рынке, которые по договорености с банками будут обнародованы сегодня в 17.00.

«Эти ограничения не только согласованы с Международным валютным фондом, но более того, Международный валютный фонд помогал нам эти ограничения разрабатывать», - подчеркнула глава НБУ.

 

Джерело: УНІАН

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»