• Посилання скопійовано

Мобілізованим виплатять компенсацію середнього заробітку

Уряд виділяє 1,8 мільярда гривень підприємствам для компенсації зарплати мобілізованим військовослужбовцям

Мобілізованим виплатять компенсацію середнього заробітку

Уряд України виділяє 1,8 мільярда гривень підприємствам для компенсації заробітної платні мобілізованим військовослужбовцям. Про це на засіданні Кабінету Міністрів України у середу, 4 березня, повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

«Тепер підприємство отримує з Державного бюджету гроші на виплату середньої місячної заробітної плати кожному мобілізованому», - наголосив він.

Глава Уряду звернувся до Міністра фінансів України Наталії Яресько профінансувати відповідні видатки, а до Міністра соціальної політики України Павла Розенка – розіслати інструктивні листи в регіони України.

Джерело: КМУ

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»