• Посилання скопійовано

Бюджетна організація може відшкодувати працівнику минулорічні витрати на відрядження

Держказначейська служба розглянула питання щодо оплати в 2015 році витрат на відрядження працівників, які направлялися на навчання у 2013 році

Бюджетна організація може відшкодувати працівнику минулорічні витрати на відрядження

Державна казначейська служба у листі від 08.06.2015 р. № 14-13/376-16471 зробила висновок щодо оплати в 2015 році витрат на відрядження працівників, які направлялися на навчання у 2013 році.

У міру прийняття рішень розпорядником бюджетних коштів про оплату бюджетних зобов’язань та бюджетних фінансових зобов’язань, які були зареєстровані в органах Казначейства та залишились не оплаченими на кінець минулого бюджетного періоду, органами Казначейства такі зобов’язання відображаються в обліку у поточному бюджетному періоді на підставі поданого розпорядником бюджетних коштів Реєстру/або Реєстру фінансових зобов’язань і відповідних підтвердних документів.

Отож, якщо бюджетні зобов’язання та бюджетні фінансові зобов’язання у минулих бюджетних періодах були зареєстровані в органі Казначейства, то у поточному бюджетному періоді вони можуть бути зареєстровані у відповідному органі Казначейства на підставі Реєстру/або Реєстру фінансових зобов’язань та копій документів, засвідчених в установленому порядку, що підтверджують факт узяття цих зобов’язань.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»