• Посилання скопійовано

Спрощено процедуру працевлаштування працівників із зони АТО

Спрощено процедуру працевлаштування за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій, які переміщуються з районів проведення АТО

Спрощено процедуру працевлаштування працівників із зони АТО

Кабінет Міністрів України прийняв постанову, якою істотно спрощується процедура працевлаштування за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції.

Зокрема, передбачено, що для таких працівників не застосовуватимуться обмеження щодо тривалості робочого часу, порядку надання відпустки на роботі за сумісництвом (на сьогодні тривалість робочого часу за сумісництвом не може перевищувати половини місячної норми протягом місяця, а відпустка надається одночасно з відпусткою за основним місцем роботи).

Також не застосовуватиметься обмеження щодо укладання трудових договорів про роботу за сумісництвом для керівників державних підприємств, установ і організацій, їх заступників, керівників структурних підрозділів (цехів, відділів, лабораторій тощо) та їх заступників.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»