• Посилання скопійовано

ФСС з ТВП про порядок заміни довідки на листок непрацездатності

Для заміни довідки на листок непрацездатності слід звернутися до закладу охорони здоров'я, який її видав

ФСС з ТВП про порядок заміни довідки на листок непрацездатності

ФСС з ТВП у листі від 14.05.2015 р. № 5.2-32-846 зазначив, що у зв'язку із тим, що з серпня 2014 року в окремих регіонах України склалася критична ситуація щодо забезпечення закладів охорони здоров'я бланками листків непрацездатності, застрахованим особам видавалися довідки про тимчасову непрацездатність із зазначенням порядкового номера та дати їх видачі.

Лише з 13 грудня 2014 року розпочато доставку бланків листків непрацездатності в усі регіони України.

Оскільки допомогу по тимчасовій непрацездатності надають лише на підставі листка непрацездатності, то застрахованій особі необхідно звернутися до закладу охорони здоров'я, яким видано довідку, для заміни її на листок непрацездатності.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»