• Посилання скопійовано

Подати повідомлення про прийняття на роботу можна через Єдине вікно

Регіональні податківці нагадують, що повідомлення про прийняття на роботу можна подати через Єдине вікно подання електронної звітності

Подати повідомлення про прийняття на роботу можна через Єдине вікно

Головне управління ДФС у Закарпатській області нагадує, що Державною фіскальною службою України розроблено спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності» (за версією чинною на дату подання повідомлення), яке розповсюджується на безоплатній основі.

Зокрема, воно розміщено в розділі «Платникам податків про електронну звітність» офіційного веб-порталу Державної фіскальної служби України >>> 

У програмному забезпеченні платникам надана можливість сформувати Повідомлення про прийняття працівника на роботу, накласти електронно-цифровий підпис та направити його до Єдиного вікна податкової звітності.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»