• Посилання скопійовано

Хто першим отримає гроші за рішеннями суду по соцвиплатах?

Першими кошти за рішеннями суду по соціальних виплатах отримують ті, хто має більш давнє рішення суду. Окрім того, буде враховуватися вік отримувача коштів

Хто першим отримає гроші за рішеннями суду по соцвиплатах?

Такий механізм передбачено проектом постанови Кабміну щодо черговості виконання рішень судів. Про це Міністр юстиції Павло Петренко зазначив під час особистого прийому громадян. Прийняття даної постанови Міністерство ініціювало перед КМУ.

За словами Павла Петренка, проблема виконання рішень судів по соцвиплатах, в першу чергу, обумовлена складною економічною ситуацією в Україні.

«Зараз коштів у державному казначействі обмаль. Однак є й інший важливий аспект: протягом останніх 20 років депутати у Верховній Раді приймали популістські закони, бажаючи сподобатися людям. Зараз виконати низку законів фактично нереально. Борги за соціальними виплатами складають на сьогоднішній день 47 мільярдів гривень», - зазначив Міністр.

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»