• Посилання скопійовано

Останній день сплати єдиного соціального внеску – 22 вересня

Враховуючи те, що 20 вересня цього року – вихідний день, то сплатити цей внесок з доходу за серпень треба не пізніше 22 вересня 2014 року

Останній день сплати єдиного соціального внеску – 22 вересня

Підприємства, установи та організації, інші юридичні особи, які використовують працю найманих працівників, сплачують нараховані за відповідний календарний місяць суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування не пізніше 20 числа наступного місяця.

Якщо останній день строків сплати єдиного внеску припадає на вихідний або святковий день, граничним терміном сплати цього внеску вважається перший робочий день, що настає за вихідним або святковим днем. Враховуючи те, що 20 вересня цього року – вихідний день, то сплатити цей внесок з доходу за серпень треба не пізніше 22 вересня 2014 року.

Водночас при кожній виплаті заробітної плати, на суми якої нараховується єдиний внесок, одночасно з видачею зазначених сум роботодавці зобов’язані сплачувати нарахований на ці виплати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, встановленому для таких платників (авансові платежі).

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»