• Посилання скопійовано

Діє новий порядок обліку платників ЄСВ

Сьогодні набув чинності наказ, яким затверджено нові Порядок обліку платників ЄСВ та Положення про реєстр страхувальників

Діє новий порядок обліку платників ЄСВ

Сьогодні, 19 грудня, набув чинності наказ Мінфіну, яким затверджено нові Порядок обліку платників ЄСВ та Положення про реєстр страхувальників.

Нагадуємо, що у новому Порядку уточнено терміни взяття на облік платниками ЄСВ осіб, які забезпечують себе роботою самостійно, терміни надання органами ПФУ довідки про наявність/відсутність заборгованості зі сплати страхових коштів у платників, які знімаються з обліку.

Також встановлено, що платники єдиного внеску (юридичні та фізичні особи), які мають місцезнаходження (місце проживання) на тимчасово окупованій території України, обліковуються з ознакою "суб’єкт вільної економічної зони "Крим".

Новини по темі:

Порядок обліку платників ЄСВ – у новій редакції >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»