• Посилання скопійовано

Кабмін продовжив мораторій на перевірки бізнесу до кінця 2016 року

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус повідомив, що Кабмін схвалив рішення щодо продовження мораторію на перевірки бізнесу до кінця 2016 року

Кабмін продовжив мораторій на перевірки бізнесу до кінця 2016 року

Власники великого бізнесу, інвестори та представники бізнес-асоціацій 25 червня обговорили найважливіші теми, актуальні питання й болючі проблеми з ключовими міністрами та Прем’єр-міністром України.

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус, звертаючись до них, наголосив: Уряд, і особисто кожен з міністрів, готовий дослухатися до пропозицій, що йтимуть на покращення бізнес-клімату в країні, бо це сприятиме оздоровленню національної економіки в цілому.

«Усі міністри, які відповідають за економічний напрямок, транспорт, с/г, фінанси, енергетику, контактують з бізнесом. Коли бізнес бачить проблему - пропонуйте практичні рішення. Якщо у нас не вистачає ресурсів, то у вас є можливість - приходьте з рішенням і будемо його просувати», - зауважив Айварас Абромавичус.

Він повідомив, що Кабінетом Міністрів вже схвалено рішення щодо продовження мораторію на перевірки бізнесу до кінця 2016 року, і розповів, що наступні півроку Міністерство, очолюване ним, буде працювати над тим, аби усі проекти економічних  реформ були упорядковані й продовжували реалізовуватися.

Найближчим часом планується оприлюднити стратегію розвитку економіки, яка необхідна для усвідомлення усім суспільством принципів, за якими будуватиметься економіка. У другому півріччі цього року Міністр планує навести лад у законодавстві щодо Антимонопольного комітету.

Айварас Абромавичус наголосив: Уряд активно відстоює національні інтереси на зовнішніх ринках. Цього тижня були зняті тимчасові обмеження з 8 українських виробників на експорт до Казахстану. Зараз розглядається можливість відкриття торговельно-економічних місій у країнах - вагомих торговельних партнерах України (кілька країн ЄС, США, Китай).

«Будемо і далі відстоювати наші національні інтереси. Бізнес-клімат буде очищений протягом року. Сподіваюся, бізнес це оцінить», - додав Міністр.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»