• Посилання скопійовано

Про стан виконання судових рішень можна дізнатися на сайті Держказначейства

Тепер стягувачі мають можливість ознайомитись з відомостями про стан виконання судових рішень за бюджетною програмою «Забезпечення виконання рішень суду, що гарантовані державою» на сайті Казначейства

Про стан виконання судових рішень можна дізнатися на сайті Держказначейства

За допомогою даного сервісу на офіційному Веб-порталі Казначейства стягувачі мають можливість ознайомитись з відомостями про стан виконання судових рішень за бюджетною програмою «Забезпечення виконання рішень суду, що гарантовані державою».

Для ознайомлення з відповідною інформацією на сайті необхідно перейти у розділ «Інформація про виконання судових рішень», рубрика «Пошук справ, що знаходяться на виконанні»

або за  http://old.treasury.gov.ua/main/uk/docsearch/list

 

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»