• Посилання скопійовано

Термін дії Свідоцтва платника єдиного податку – необмежений!

Фізособи, які бажають у 2013 році продовжувати працювати на спрощеній системі, не повинні звертатись до органів ДПС за подовженням терміну дії Свідоцтва

Термін дії Свідоцтва платника єдиного податку – необмежений!

Державна податкова служба у м. Києві нагадує, що відповідно до п. 299.3 ст. 299 Податкового кодексу України Свідоцтво платника єдиного податку видається безстроково виключно суб'єкту господарювання або уповноваженій ним особі та не може передаватися для провадження господарської діяльності іншим особам.

Тому фізичним особам-підприємцям, які отримали свідоцтво платника єдиного податку в 2012 році та бажають у 2013 році продовжувати працювати на спрощеній системі оподаткування, не потрібно звертатись до органів державної податкової служби чи інших державних органів за подовженням терміну дії Свідоцтва та подавати жодних заяв.  

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»