• Посилання скопійовано

За порушення законодавства – ануляція реєстрації платника єдиного податку

Податківці нагадують, що у разі виявлення порушень платником єдиного податку вимог податкового законодавства приймається рішення щодо анулювання реєстрації такого платника

За порушення законодавства – ануляція реєстрації платника єдиного податку

У разі виявлення територіальним органом Міндоходів порушень платником єдиного податку вимог податкового законодавства приймається рішення щодо анулювання реєстрації платника єдиного податку на підставі акта перевірки з першого числа місяця, наступного за кварталом, в якому виявлено порушення.

У такому випадку суб’єкт господарювання має право знову обрати або перейти на спрощену систему оподаткування після закінчення чотирьох послідовних кварталів з моменту прийняття рішення контролюючим органом.

Джерело: ГУ ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»