• Посилання скопійовано

Ідентифікаційний номер можна внести до паспорта

Відмітка проставляється на сьомій, восьмій або дев’ятій сторінці паспорта

Ідентифікаційний номер можна внести до паспорта

Всі громадяни  мають право внести до свого паспорту номер облікової картки платника податків (ідентифікаційного номеру).  Кожен українець за власним бажанням може це зробити у будь-який час. Для цього потрібно звернутися до податкової інспекції за місцем проживання з відповідним проханням. Відмітка проставляється на сьомій, восьмій або дев’ятій сторінці паспорта.

Така законодавча норма спрямована на покращення обслуговування платників податків. У першу чергу, вона стане корисною тим, хто вирішив звернутися за послугами до банківських установ, наприклад, за відкриттям або закриттям рахунку. За наявності відмітки у паспорті, банк зможе ідентифікувати особу без документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі.

Джерело: ДФС у Кіровоградській області

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»