• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики спростить порядок нарахування житлових субсидій

Згідно зі спрощеним порядком будуть враховуватися доходи не за 6 місяців, а за 12

Мінсоцполітики спростить порядок нарахування житлових субсидій

Міністерство соціальної політики розробляє спрощений порядок нарахування житлових субсидій для населення. Про це повідомив заступник Міністра соціальної політики Віталій Мущинін на брифінгу в Будинку Уряду 27 січня 2015 року.

«Для удосконалення нашої програми і щоб залучити якомога більше сімей до програми житлових субсидій буде вжито ряд заходів», - підкреслив він.

Заступник Міністра повідомив, що зараз розробляються чергові спрощення до порядку нарахування субсидій. Відповідний проект урядового рішення Мінсоцполітики уже напрацювало, і зараз він проходить процедуру погодження в міністерствах і відомствах.

Він наголосив, що згідно зі спрощеним порядком будуть враховуватися доходи не за 6 місяців, а за 12. Окрім того, житлово-комунальні підприємства будуть надавати людям форми заяв і декларацій для заповнення на отримання субсидій.

«Головна ідея - щоб людина приходила в управління соціального захисту населення один раз. А надалі всі перерахування субсидій та соціальних допомог мають здійснюватися автоматично», - зазначив заступник Міністра соціальної політики.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»