• Посилання скопійовано

Як можна відрізнити справжню комунальну платіжку від підробленої

Основним показником фальшивих платіжок є той факт, що при платежі стягується комісія за банківські послуги

Як можна відрізнити справжню комунальну платіжку від підробленої

Столичні чиновники попереджають: буває, що аферисти надсилають фальшиві квитанції городянам з метою нажитися, особливо – в момент, коли або підвищуються тарифи, або офіційно видозмінюються платіжки.

Тим часом, справжню платіжку відрізнити від підробки нескладно.

“В основному киянам розсилають стандартні квитанції, за якими потрібно платити за житлово-комунальні послуги. Зокрема, це стосується комунальної форми власності: в першу чергу в них вказується нараховані за обслуговування прибудинкової території, де вказано транзитний рахунок КП ГІОЦ, а потім рахунки виконавців послуг за опалення та водовідведення. Хоча в столиці є ряд приватних котелень, найчастіше вони теж працюють через ГІОЦ. Основним показником фальшивих платіжок є той факт, що при платежі стягується комісія за банківські послуги”, – розповів Валерій Місань, директор КП “ГІОЦ”.

Крім того, якщо в поштову скриньку приходять незвичайні платіжки, потрібно переконатися в їх достовірності, звернувшись в ГІОЦ за тел .: (044) 238-80-25 або в Контактний центр КМДА за телефоном 15-51.

Джерело: Сьогодні

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»