• Посилання скопійовано

П'яту хвилю мобілізації продовжили на 10 днів

Сьогодні, 8 червня, мала закінчитися п'ята хвиля мобілізації, але Міністерство оборони продовжило її до 18 червня

П'яту хвилю мобілізації продовжили на 10 днів

Про це повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру МОУ Олександр Поронюк.

Для Львівщини цей набір до війська став одним із найскладніших. Наразі план із мобілізації виконали трохи більше, як наполовину.

Лише третина чоловіків, яким виписали повістки, добровільно з'явилися у військкомати. Відтак, в останні дні цієї мобілізаційної хвилі військові обіцяють вручати повістки активніше.

«Все, що дозволено законом, воно не заборонено, тобто якщо людину зупиняють на дорозі і пропонують під'їхати у військкомат, я вважаю, що нема ніякого криміналу, якщо вона це зробила. Якщо прийшли повістки додому, а вдома людини нема, і приходить представник військового комісаріату на роботу і там вручає повістку – це також нормально. Тобто ми будемо використовувати усі законні методи, які маємо», - наголосив Поронюк. 

Джерело: Zaxid.net

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»