• Посилання скопійовано

Ставку земельного податку не встановлено: дії платника

Якщо міська рада не прийняла рішення щодо ставок земельного податку, у 2015 році ставки встановлено на рівні податку 2014 року, але з урахуванням коефіцієнта індексації 1,249

Ставку земельного податку не встановлено: дії платника

ДФСУ у листі від 25.08.2015 р. №2219/4/99-99-17-04-01-13 повідомила, що у разі якщо міська рада вчасно не прийняла рішення про встановлення відповідних місцевих податків і зборів та акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів, такі податки до прийняття рішення справляються із застосуванням їх мінімальних ставок, а плата за землю справляється із застосуванням ставок, які діяли до 31 грудня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування плати за землю.

Отож, якщо органами місцевого самоврядування не прийняті та не оприлюднені у встановлені чинним законодавством терміни (до 15 липня 2014 року) рішення щодо ставок земельного податку, у 2015 році використовують минулорічні ставки, але з урахуванням коефіцієнта індексації 1,249.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»