• Посилання скопійовано

Внесення змін до ПКУ: Застосування РРО

Відповідно до змін, передбачених розділом ІI «Прикінцеві положення» Закону №4834, платникам податків надається додатковий час для підготовки до нових форм подання інформації до органів ДПС, яка до 1 січня 2013 р. надаватиметься платниками на добровільних засадах. Суб'єктам господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій, що створюють контрольну стрічку в електронній формі, надається адаптаційний період у 2012 р. з подання до органів ДПС по дротових або бездротових каналах зв'язку електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, які містяться на контрольній стрічці в пам'яті реєстраторів розрахункових операцій.

Законом №4834, крім Податкового кодексу, також внесено зміни до Закону України від 06.07.95 р. №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», якими терміни, що вживаються в цьому Законі, приведено у відповідність з нормами чинного законодавства.

Людмила Слаутіна, заступник директора Департамент податкового контролю -начальник Управління планування та інформаційно-аналітичного забезпечення податкового контролю

Володимир Бичков, заступник начальника відділу перевірок якості податкового контролю, розробки та аналізу податкового законодавства

 "Вісник податкової служби", 06.07.2012, №25

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»