• Посилання скопійовано

6 березня податківці проведуть веб-конференцію щодо застосування РРО

6 березня з 11-00 до 13-00 год. ДФС в Івано-Франківській області проведе web – конференцію, присвячену питанням застосування РРО та відповідальності за недотримання вимог діючого законодавства

6 березня податківці проведуть веб-конференцію щодо застосування РРО

В режимі on-line на запитання платників відповідатиме начальник відділу контролю за проведенням розрахункових операцій та проведення фактичних перевірок управління податкового та митного аудиту Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Галій Галина Йосипівна.

Усі бажаючі мають можливість залишити запитання заздалегідь за посиланням http://newsminrd.0342.ua/page/zapitannja-vidpovidi, або безпосередньо під час проведення заходу.

Нагадуємо, Законом України від 28 грудня 2014 р № 71 „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи” внесено зміни до Податкового кодексу України та Закону України від 06 липня 1995 року №265 „Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг”.

Зокрема, платники єдиного податку другої і третьої груп при здійсненні діяльності на ринках, при продажу товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі, а також платники єдиного податку першої групи не застосовують РРО.

У всіх інших випадках платники єдиного податку фізичні особи – підприємці другої і третьої груп зобов’язані застосовувати РРО:

- платники третьої групи – з 1 липня 2015 року;

- платники другої групи – з 1 січня 2016 року.

Джерело: ДФС в Івано-Франківській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»