• Посилання скопійовано

Виправляти записи у розрахункових квитанціях не можна

У разі помилкового запису квитанцію слід анулювати. Для цього на корінці та відривній частині зробити помітку «Анульовано» і засвідчити підписом особи, яка здійснює розрахунки

Виправляти записи у розрахункових квитанціях не можна

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що відповідно до пункту 8 глави 2 розділу ІІІ  Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операційне дозволяється використовувати розрахункові квитанції повторно, виправляти записи у квитанціях, вилучати з розрахункової книжки корінці розрахункових квитанцій, порушувати кріплення книжки.

У разі пошкодження розрахункової квитанції чи здійснення помилкового запису таку квитанцію слід анулювати, для чого на корінці та відривній частині зробити помітку «Анульовано», яку засвідчити підписом особи, яка здійснює розрахунки.

Джерело: ДПІ у Оболонському районі м.Києва ДПС

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»