• Посилання скопійовано

ОСББ при отриманні вступних, членських і цільових внесків не зобов'язане використовувати РРО

ДФСУ розглянуло питання щодо застосування РРО при прийманні від мешканців готівкою членських внесків та платежів на утримання житлового будинку і прибудинкової території

ОСББ при отриманні вступних, членських і цільових внесків не зобов'язане використовувати РРО

ДФСУ у листі від 04.11.2015 р. №23517/6/99-99-22-07-03-15 роз'яснила, що сплата вступних, членських і цільових внесків згідно із Законом про РРО не є розрахунковою операцією за товари (послуги). Таким чином, такі розрахунки можуть здійснюватись у касі підприємства без застосування РРО.

Водночас при здійсненні розрахунків за електропостачання, водопостачання та водовідведення ОСББ зобов’язане застосовувати РРО.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»