• Посилання скопійовано

Принцип «єдиного вікна»: користь для підприємців

Чи стало суб’єктам господарювання простіше жити?

Принцип «єдиного вікна»: користь для підприємців

Завдяки впровадженню «єдиного вікна» суб’єкт має можливість не проходити всі процедури самостійно, а «доручити» державному адміністратору, який робитиме це безкоштовно. Підприємець отримує вже оформлений дозвіл.

Крім дозвільної системи, принцип «єдиного вікна» широко застосовується в чинному законодавстві, що регулює відносини у сфері надання адміністративних послуг як підприємцям, так і громадянам.

У місцевих центрах надання адмінпослуг підприємець може отримати максимально можливу кількість таких послуг незалежно від того, який адміністративний орган їх надає, чи то Укрдержреєстр, чи то Держземагентство, чи то Державна міграційна служба України тощо.

Зручність «єдиного вікна» полягає в тому, що підприємець може з’ясувати свої питання в одному місті, без ходіння по кабінетах і в будь-який зручний для нього час протягом робочого дня.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»