• Посилання скопійовано

Перереєстрація самозайнятих осіб з окупованої території - за місцем їх перебування

Затверджено порядок припинення підприємницької діяльності та незалежної профдіяльності особами, які переселилися з тимчасово окупованої території, за їх рішенням

Перереєстрація самозайнятих осіб з окупованої території - за місцем їх перебування

Кабмін постановою від 16.10.2014 р. №541 визначив, що державна реєстрація припинення підприємницької діяльності ФОП, які переселилися з тимчасово окупованої території, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія, за рішенням таких осіб здійснюється за місцем їх перебування, зареєстрованим відповідно до законодавства.

Припинення незалежної професійної діяльності фізосіб, які переселилися з тимчасово окупованої території, здійснюється за рішенням таких осіб за місцем їх перебування, зареєстрованим відповідно до законодавства, уповноваженими органами, що реєструють таку діяльність або видають документи про право на зайняття нею, не пізніше наступного робочого дня після подання особою заяви.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»