• Посилання скопійовано

КМУ скасував обов'язкове маркування «без ГМО»

Кабінет Міністрів скасував обов'язкове маркування продуктів, які не містять генно-модифікованих організмів (ГМО). Про це сказав міністр аграрної політики і продовольства Н. Присяжнюк.

За його словами, уряд ухвалив законопроект, що дозволяє товаровиробникам продукції, в якій не містяться ГМО, не зазначати це на упаковці.
«На сьогоднішній день той колапс, який існував, коли необхідно було маркувати факт відсутності у продукції ГМО, буде ліквідований. Тобто обов'язково буде інформація на тій продукції, яка містить ГМО, а відповідальність за це нестиме виробник цих продуктів харчування», — сказав Присяжнюк.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»