• Посилання скопійовано

Проекти держбюджету і податкової реформи будуть внесені в Раду в кінці листопада-на початку грудня

Як повідомила міністр фінансів Н. Яресько, Кабмін має намір внести на розгляд парламенту проекти держбюджету-2016 та податкової реформи в кінці листопада-на початку грудня

Проекти держбюджету і податкової реформи будуть внесені в Раду в кінці листопада-на початку грудня

Кабинет министров намерен внести на рассмотрение парламента проект госбюджета на 2016 год и проект налоговой реформы в конце ноября — начале декабря, сообщила в интервью "5 каналу" министр финансов Наталия Яресько.

"Когда я приехала год назад, то мы подали бюджет и налоговые изменения в конце года, а теперь планируем его вынести в конце ноября — первые дни декабря", — сказала она.

По данным Яресько, данные проекты должны рассматриваться в пакете, поскольку они во многом зависимы.

Министр пояснила затягивание с внесением данного пакета в парламент не только необходимостью согласования с МВФ, но и необходимостью сокращения расходов и дискуссией на тему того, в каких сферах произойдет такое сокращение.

"Мы не можем подавать любую цифру, а потом вести переговоры. Мы должны предварительно согласовать", — сказала она.

Как сообщалось ранее, в сентябре правительство внесло в парламент проект госбюджета на 2016 год, однако сразу же отозвало его для доработки.

Джерело: «Українські Новини»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»