• Посилання скопійовано

Новий Закон про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю прийнято за основу

Сьогодні, 20 грудня, на вечірньому засіданні нардепи ухвалили в першому читанні проект Закону про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю

Новий Закон про  товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю прийнято за основу

За відповідне рішення проголосували 271 нардепи,  - повідомляє прес-служба ВРУ.

Законопроектом №4666 пропонується визначити порядок створення, діяльності, припинення товариств з обмеженою відповідальністю (ТОВ) та товариств з додатковою відповідальністю (ТДВ).

Документ розроблено з метою вдосконалення законодавства України у частині забезпечення захисту прав засновників та учасників товариств з обмеженою відповідальністю та товариств з додатковою відповідальністю, покращення умов ведення господарської діяльності та сприяння притоку інвестицій в Україну.

Нагадуємо, що цей законопроект був зареєстрований у ВРУ ще у травні цього року. Про це ми розповідали тут>>

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»