• Посилання скопійовано

Нові рахунки для зарахування до бюджету: ДПС

Державна податкова служба у м. Києві повідомляє, що в 2013 році продовжують діяти рахунки по зарахуванню коштів до державного та місцевого бюджетів, які діяли в 2012 році, за деяким виключенням

Нові рахунки для зарахування до бюджету: ДПС

Згідно ст. 10 Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» надходження збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства зараховуються до загального фонду державного бюджету (в 2012 році вони надходили до  спеціального фонду державного бюджету), портовий (адміністративний ) збір теж зараховується до загального фонду державного бюджету ( в минулому році ці кошти розподілялися між загальним та спеціальним фондами державного бюджету). В зв’язку з чим в 2013 році помінялись рахунки для зарахування вищевказаних платежів.

Також згідно ч.3 ст. 29 Бюджетного кодексу України, ст. 4 Закону України «Про державні лотереї» відрахування коштів, отриманих від проведення державних лотерей в Україні в 2013 році будуть зараховуватись до спеціального фонду державного бюджету ( в 2012 р.  вони зараховувались до загального фонду державного бюджету), рахунки для цих надходжень відкриті в Державній казначейській службі України.

Поряд з цим, в 2013 році відкриті додатково нові рахунки  по платі за користування надрами для видобування нафти, природного газу та газового конденсату (коди бюджетної класифікації 13030700, 13030800,13030900) та акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції) на операції з відчуження цінних паперів та операції з деривативами (код бюджетної класифікації 14021200).

Згідно листа Головного управління Державної казначейської служби України у м. Києві від 08.01.2013 №06-08/27-211 початок здійснення операцій по нових рахунках – 21 січня 2013 року.

Реквізити рахунків для зарахування надходжень до бюджетів усіх рівнів у 2013 році можна уточнити в районних Державних податкових інспекціях м. Києва за місцем реєстрації або на субсайті ДПС у м. Києві у рубриці «Бюджетні рахунки».

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»