• Посилання скопійовано

В Міндоходів працює антикорупційна комісія

Комісія виявляє правопорушення чинного законодавства як з боку службових осіб Міністерства, так і суб’єктів господарювання

В Міндоходів працює антикорупційна комісія

Комісія з проведення перевірки дотримання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», що діє в Міністерстві доходів і зборів України, виявляє правопорушення чинного законодавства як з боку службових осіб Міністерства, так і суб’єктів господарювання. Про всі випадки правопорушень інформуються відповідні правоохоронні і контролюючі органи.

Інформацію щодо протиправних дій посадових осіб Міндоходів, порушення чинного законодавства суб’єктами господарювання можна надавати антикорупційній Комісії за адресою: 04655, Київ–53, Львівська площа, 8, або за телефонами (044) 247-35-37, 590-27-34.

Нагадаємо,  Комісія з проведення перевірки дотримання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» в Міндоходів діє з 27 лютого 2014 року та створена за ініціативи Громадської ради Міндоходів і при безпосередній участі активістів Євромайдану.

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»