• Посилання скопійовано

Затверджено Порядок ведення Держреєстру ліків

Порядком встановлюються вимоги щодо формування, ведення, зберігання, захисту Державного реєстру лікарських засобів України та користування ним

Затверджено Порядок ведення Держреєстру ліків

Міністерство охорони здоров'я наказом від 08.05.2014 № 314 затвердило Порядок ведення Державного реєстру лікарських засобів України, яким встановлюються вимоги щодо формування, ведення, зберігання, захисту Державного реєстру лікарських засобів України та користування ним.

Державний реєстр ведеться у вигляді спеціалізованої електронної бази даних, що містить відомості про лікарські засоби, у тому числі медичні імунобіологічні препарати, зареєстровані (перереєстровані) МОЗ у встановленому порядку, дозволені для виробництва і застосування в Україні, з метою інформаційного забезпечення у сфері створення, виробництва, контролю якості та реалізації лікарських засобів.

Включення до Державного реєстру інформації про лікарський засіб здійснюється на підставі наказу МОЗ про державну реєстрацію (перереєстрацію, поновлення в обігу тощо).

Юридична або фізична особа може безоплатно отримати інформацію щодо наявності/відсутності державної реєстрації лікарського засобу у вигляді витягу з Державного реєстру на підставі складеної у довільній формі письмової заяви, що подається державному підприємству "Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України".

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»