• Посилання скопійовано

Оформлення гуманітарних вантажів на час АТО - за спрощеним порядком

Оформлення здійснюється без використання методів нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності

Оформлення гуманітарних вантажів на час АТО - за спрощеним порядком

Кабмін постановою від 15.08.2014 р. № 347 врегулював питання митного оформлення вантажів гуманітарної допомоги.

Так, на період проведення АТО пропуск через митний кордон України, декларування та митне оформлення гуманітарного товару, який надається Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, Всесвітньою організацією охорони здоров'я, Організацією Північноатлантичного договору (НАТО), ООН, здійснюватиметься за місцем перетину митного кордону України шляхом подання товаросупровідних документів без застосування заходів нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності.

При цьому не будуть застосовуватись положення п. 3-6 Порядку митного оформлення вантажів гуманітарної допомоги. Зокрема, митне оформлення гуманітарного товару буде здійснюватись без проведення санітарного, ветеринарного, фітосанітарного, радіологічного та екологічного контролю.

Постанова набрала чинності 16 серпня 2014 р.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»