• Посилання скопійовано

Мінфін регулюватиме податкову та митну політику

Кабмін затвердив Положення про Міністерство фінансів

Мінфін регулюватиме податкову та митну політику

Міністерство фінансів буде забезпечувати формування єдиної державної податкової та митної політики, а також державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Відповідну норму закладено в положенні про Міністерство фінансів, закріпленому постановою Кабінету міністрів №375 від 20 серпня 2014 року.

Мінфін також буде формувати державну політику в сфері боротьби з правопорушеннями при застосуванні податкового та митного законодавства і з питань сплати єдиного внеску.

Крім того, уряд надав Мінфіну повноваження щодо здійснення нормативно-правового регулювання ЄСВ, податкової та митної сфер, а також за погодженням рішень про надання розстрочення та відстрочення грошових зобов'язань, або податкового боргу стосовно загальнодержавних податків та зборів на строк, що виходить за межі одного бюджетного року.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»